• Јунис:+86 19158819831

page_banner

Вести

Најновите барања на Бразил за полнење купови главно ги вклучуваат следните аспекти

Датум: [Тековен датум]

 

Локација: [Leader Business Times]

 

Колку што знам, најновите барања на бразилската влада за полнење купови ги вклучуваат следните аспекти:

 

1. Опремата за полнење на купот мора да одговара на меѓународните стандарди: бразилската влада бара опремата за полнење на купот да биде усогласена со меѓународните стандарди за електрична безбедност за да се обезбеди безбедност на корисниците и доверливост на опремата.

 

2. Изградба на мрежа на купови за полнење: Владата ги охрабрува операторите на купови за полнење да изградат мрежи на купови за полнење за да ги задоволат потребите на јавноста и претпријатијата.Ова вклучува поставување точки за полнење на стратешки локации како што се градови, автопати и паркинзи.

 

3. Брзина на полнење и моќност на куповите за полнење: Барањата на бразилската влада за полнење на куповите вклучуваат различни брзини и моќи на полнење за да се задоволат потребите на корисниците.На пример, брзите полначи можат брзо да ги полнат електричните возила на повисоки нивоа на моќност.

 

4. Систем за плаќање за наплата на купови: Владата бара опремата за полнење на куповите да биде опремена со систем за плаќање за корисниците да можат удобно да плаќаат такси за наплата.

 

Ова се најновите барања за полнење купови од бразилската влада за кои знам.Специфичните барања може да се разликуваат во зависност од политиките и регионите.Доколку е потребно, препорачуваме да ги проверите најновите политики и прописи издадени од релевантните бразилски власти.

 

Сузи

Сечуан Грин наука и технологија Ltd., Co.

sale09@cngreenscience.com

0086 19302815938

www.cngreenscience.com

Ова се најновите1


Време на објавување: 19-11-2023 година